Skip to main content

Er is altijd wel een reden voor een goed feestje! Verjaardagsfeestjes, bruiloften, babyshowers of natuurlijk gewoon zomaar een feestje. Feestjes die je op locatie kan vieren of in jouw eigen achtertuin. Hoe gaaf is het om jouw eigen achtertuin om te toveren tot een ware feest locatie met alles in een vintage sfeer?!

Denk aan zo’n heerlijk zomers tuinfeest met leuke vintage stoeltjes met daarover gezellige kleedjes, gave vloerkleden, prachtig glaswerk en echte vintage items om je helemaal in de juiste sfeer te brengen. Laten we een mooie vintage fauteuil als blikvanger niet vergeten! 

Creëer zithoekjes met onze prachtige vloerkleden, tafeltjes en vintage stoelen. Maak het af met kristallen wijnglazen en sierlijke karaffen. Door met verschillende verlichtingen te spelen creëer je de juiste sfeer op het feestje. Denk aan romantische lichtsnoeren, fakkels of wees creatief met zelfgemaakte verlichting. Ontzettend leuk zijn de glowpotjes, de glazen potjes die je vult met glowsticks en wat kant of tule, deze geven een magisch effect op het moment dat de zon onder gaat. Dus begin maar met het sparen van jampotjes. 😉

Wat helemaal hip is op jouw feestje, is het toevoegen van een welkomstbord. Denk aan een houten welkomstbord met krijtverf, een welkomstbord gepresenteerd op een schildersezel of een hele gave lijst met daarin een gedrukt bord. Check vooral ons aanbod onder het kopje verhuur. Wij hebben verschillende welkomstborden die helemaal aansluiten op een vintage tuinfeest.

Verwacht jij ook kinderen op je tuinfeest? Speel daar makkelijk op in door een apart hoekje te creëren. Denk aan leuke tapijtjes, kleine tafeltjes, houten speelgoed en een gezellig tentje. Een leuk idee is een limonadekraam toe te voegen voor de kleintjes, zet hier verschillende karaffen met een tapje in en voeg in de limonade heerlijk kleurrijk fruit toe.

Nog iets om over na te denken, het weer! We weten allemaal dat het weer in Nederland niet altijd mee zit, dus denk ook goed na over een eventueel tentdoek of overkapping. Ook hierin zijn verschillende opties die weer kunnen bijdragen aan jouw thema. Voor de warmte zijn verschillende kachels en fakkels een leuke toevoeging aan jouw thema feest.

Met die aankleding kunnen wij je bij Vintage Concepts helpen. Wij leveren de gewenste vintage items op locatie met daarbij de juiste sfeerbeelden om jou op weg te helpen alles te stijlen. Mocht je toch graag wat extra hulp krijgen bij het stijlen? Geen probleem, ook dat kunnen we voor je regelen!

Om je gasten vooraf alvast een beetje te laten sfeer proeven, is het een leuk idee om je uitnodiging al in een vintage thema te maken. Hier heb je verschillende programma’s voor, bijvoorbeeld Canva.

Heel veel succes met jouw feest! Mochten wij iets voor je kunnen betekenen, laat het ons weten.

Leave a Reply