Rotan kamerscherm huren?

Huur nu een prachtig vintage rotan kamerscherm van Vintage Concepts. Hét perfecte item voor elke bruiloft of evenement. Creëer een gezellige, vintage sfeer door een rotan kamerscherm te huren.

Kamerscherm huren

Huur een vintage rotan kamerscherm voor je bruiloft of evenement

Ben je op zoek naar een unieke manier om een speciaal moment weer te geven of een evenement onder de aandacht te brengen? Huur dan een vintage rotan kamerscherm van Vintage-Concepts.com!

We hebben prachtige rieten rotan kamerschermen die elke gelegenheid naar een hoger niveau tillen. Of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsevenement of feest – huur nu ons rotan kamerscherm!

De perfecte kamerscherm huren bij Vintage Concepts

Bij Vintage-Concepts.nl hebben we een verscheidenheid aan ontwerpen voor onze rotan kamerschermen. Je kunt kiezen uit onze klassieke witte rieten schermen, natuurlijk bruine rieten schermen, of rieten schermen met een patroon.

We bieden ook verschillende maten en vormen, zodat je zeker de perfecte vindt voor je evenement! Met deze opties kun je een geweldige en gedenkwaardige achtergrond creëren voor elke gelegenheid.

De voordelen van huren bij ons

Als je bij ons huurt, leveren we alles wat je nodig hebt om de perfecte achtergrond op te zetten – inclusief instructies voor het opzetten en bezorg-/ophaalservice indien nodig.

Al onze producten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en worden met zorg gemaakt door ervaren ambachtslieden die trots zijn op hun werk. En omdat we natuurlijke materialen als rotan en hout gebruiken, zijn ze 100% milieuvriendelijk!

Dus als je bij ons huurt, krijg je niet alleen kwaliteitsproducten, maar ook de zekerheid dat je je steentje bijdraagt aan een beter milieu!

Voeg dat nostalgische tintje toe

Niets zegt meer vintage dan rotan rieten kamerschermen. Of het nu in de vorm van stoelen, planken of zelfs kamerschermen is, het toevoegen van een rotanmeubel aan een kamer geeft meteen dat klassieke vleugje nostalgie.

En als dit de sfeer is waar je voor gaat, kijk dan niet verder dan Vintage Concepts voor een prachtig rieten rotan kamerscherm dat je gasten zeker zal verbazen!

Lichtgewicht en gemakkelijk te verplaatsen

Onze rieten rotan kamerschermen zijn gemaakt van lichtgewicht materialen waardoor ze gemakkelijk te verplaatsen zijn.

Dus of je nu een intieme ruimte op je terras wilt creëren of een paar schermen op een evenement wilt gebruiken als decorstukken, de lichtgewicht constructie maakt onze schermen de perfecte oplossing. Met hun unieke uiterlijk en stevige constructie zullen ze al je gasten opvallen!

Veelzijdig gebruik

Voor onze rotan kamerschermen zijn er geen grenzen aan hoe je ze kunt gebruiken. Niet alleen kunnen ze worden gebruikt als decorstukken bij evenementen zoals bruiloften of partijen, maar ze dienen ook praktische toepassingen zoals het bieden van privacy in openbare ruimten of het tegenhouden van licht in kamers.

Welk doel je ook voor ze in gedachten hebt, deze kamerschermen zullen zeker voldoen!

Neem nu contact op met Vintage Concepts

Er gaat niets boven het toevoegen van dat extra beetje vintage charme en elegantie aan elke gelegenheid en nu kun je precies dat doen met onze prachtige selectie rieten rotan kamerschermen van Vintage Concepts.

Lichtgewicht en gemakkelijk te verplaatsen en tegelijkertijd veelzijdig genoeg voor meerdere doeleinden – dit zijn slechts enkele van de redenen waarom onze klanten steeds weer terugkomen als ze iets speciaals nodig hebben voor hun volgende evenement of bijeenkomst!

Dus wacht niet – huur je rieten rotan kamerscherm vandaag nog bij Vintage-Concepts.com!

Bruiloft aankledingVintage verhuur
april 4, 2022

Een bruiloft, het kan weer!

Eindelijk wordt de wereld weer een beetje normaal en kunnen we onze feestjes weer gaan plannen. Alles heeft zo lang stil gestaan en misschien is jullie droomdag de afgelopen twee…
Vintage verhuur
februari 21, 2022

Een vintage tuinfeest

Er is altijd wel een reden voor een goed feestje! Verjaardagsfeestjes, bruiloften, babyshowers of natuurlijk gewoon zomaar een feestje. Feestjes die je op locatie kan vieren of in jouw eigen…
Backdrop hurenBruiloft aankleding
februari 9, 2022

Backdrop

Een backdrop kan jullie bruiloft compleet maken! Yes! Jullie hebben de perfecte trouwlocatie gevonden! Alleen mist er nog wat op de plek van de ceremonie, net dat laatste stukje dat…

Maak kennis met Vintage Concepts

Contact