Kamerscherm huren?

Op zoek naar het prachtige vintage kamerscherp voor jullie bruiloft of evenement? Neem dan nu contact op en huur een vintage kamerscherm van Vintage-Concepts.nl.

Kamerscherm huren

Waarom een kamerscherm huren bij Vintage Concepts?

Op zoek naar een opvallende en unieke manier om je evenement of bruiloft te versieren? Huur dan een kamerscherm bij Vintage Concepts! Met een steeds groter wordende selectie van prachtige vintage kamerschermen kun je het perfecte stuk vinden voor jouw speciale gelegenheid.

Prachtige selectie vouwschermen

Vintage Concepts heeft een uitgebreide selectie van prachtige vintage kamerschermen, zodat je zeker iets vindt dat bij jouw stijl past. Met een vintage kamerscherm creëer je de perfecte achtergrond voor je evenement of bruiloft.

De perfecte kamerscherm huren bij Vintage Concepts

Bij Vintage Concepts bieden we concurrerende huurtarieven die zeker in elk budget passen. Je kunt een enkel kamerscherm huren of meerdere stukken om een prachtig effect te creëren. We hebben ook wekelijkse en maandelijkse tarieven voor verhuur op langere termijn. Dus wat je wensen ook zijn, wij hebben het voor je geregeld!

Kamerschermen van hoge kwaliteit

Als het op kwaliteit aankomt, beknibbelen we niet! Al onze producten worden zorgvuldig gecontroleerd voordat ze worden verhuurd, zodat je er zeker van kunt zijn dat je alleen het beste van het beste krijgt als je bij ons huurt.

We zijn er trots op dat we rotan kamerschermen van hoge kwaliteit aanbieden, zodat je evenement er fantastisch uitziet!

Neem nu contact op met Vintage Concepts

Maak je speciale dag nog gedenkwaardiger door een prachtig vintage kamerscherm te huren bij Vintage Concepts. Met onze uitgebreide selectie van stijlen en maten, plus onze betaalbare tarieven en producten van topkwaliteit, is er geen betere plek om te huren dan Vintage Concepts!

Dus waar wacht je nog op? Bezoek ons vandaag nog op Vintage-Concepts.nl en begin met het plannen van het perfecte evenement met een van onze prachtige vintage kamerschermen!

Bruiloft aankledingVintage verhuur
april 4, 2022

Een bruiloft, het kan weer!

Eindelijk wordt de wereld weer een beetje normaal en kunnen we onze feestjes weer gaan plannen. Alles heeft zo lang stil gestaan en misschien is jullie droomdag de afgelopen twee…
Vintage verhuur
februari 21, 2022

Een vintage tuinfeest

Er is altijd wel een reden voor een goed feestje! Verjaardagsfeestjes, bruiloften, babyshowers of natuurlijk gewoon zomaar een feestje. Feestjes die je op locatie kan vieren of in jouw eigen…
Backdrop hurenBruiloft aankleding
februari 9, 2022

Backdrop

Een backdrop kan jullie bruiloft compleet maken! Yes! Jullie hebben de perfecte trouwlocatie gevonden! Alleen mist er nog wat op de plek van de ceremonie, net dat laatste stukje dat…

Maak kennis met Vintage Concepts

Contact