Skip to main content

Een backdrop kan jullie bruiloft compleet maken!

Yes! Jullie hebben de perfecte trouwlocatie gevonden! Alleen mist er nog wat op de plek van de ceremonie, net dat laatste stukje dat jullie bruiloft tot een perfect totaalplaatje maakt. Dat laatste stukje kan een backdrop zijn, die tijdens de ceremonie achter de trouwambtenaar en jullie als bruidspaar wordt geplaatst.

Backdrops zijn tegenwoordig niet meer weg te denken op een bruiloft, een prachtige blikvanger waarmee je als bruidspaar een mooie plek creëert voor de ceremonie. Ze zijn te gek om een perfecte sfeer neer te zetten op een bruiloft in de buitenlucht, maar natuurlijk ook op een bruiloft op een binnen locatie. Bij elke locatie is er wel een backdrop die je kan aankleden om het plaatje perfect te maken. Een backdrop is een soort frame die je kan versieren in je eigen gewenste thema. Een backdrop frame zelf is er in allerlei verschillende vormen kleuren en maten, rond, zeshoekig, vierkant of langwerpig, alles is mogelijk om een prachtige backdrop te creëren.

Met een backdrop kun je oneindig veel kanten op, denk bijvoorbeeld aan een backdrop vol met prachtige droogbloemen, kleine lichtjes of een soepel vallende stof om een romantische sfeer neer te zetten. Of kies jij voor een wat robuustere uitstraling, denk hierbij aan takken, ballonnen of en grove houten backdrop.

Wij leveren de backdrops met aankleding maar ook zonder, mocht je er nog niet helemaal uit zijn wat je precies zoekt, wij denken graag met je mee! Wij bieden verschillende standaard pakketten om de backdrops mee aan te kleden, zit jouw idee of thema er niet tussen? Laat het ons weten, wij gaan graag voor je op zoek! De backdrops worden geleverd met versteviging aan de voet zodat deze op elke ondergrond is te gebruiken en gemakkelijk is op en af te bouwen. Het is belangrijk dat de backdrop stevig staat, ook als er een harde wind is of er hangt een zwaar bloemstuk in.

Hoe leuk is het om de backdrop volledig in thema van jouw bruiloft vaker terug te laten komen tijdens jullie dag? Zo is het super gaaf om na de ceremonie de backdrop als photobooth te gebruiken! Een photobooth is helemaal hip en trendy, laat je gasten voor de backdrop fotograferen door de fotograaf of zorg voor verschillende wegwerpcamera’s om interactie onder gasten op jullie bruiloft te verhogen. Foto’s van jouw bruiloftsgasten in het door jou gekozen thema maken jouw bruiloft compleet.

Leave a Reply