Trouwbankje huren?

Op zoek naar het perfecte trouwbankje voor jullie bruiloft? Huur dan nu een trouwbankje van Vintage-Concepts.nl.

Trouwbankje huren bij Vintage Concepts

Als het gaat om trouwdecoratie zijn trouwbanken essentieel. Niets verbindt de bruiloft beter dan een mooie,vintage trouwbank. Daarom verhuurt Vintage Concepts unieke, charmante trouwbanken die een gewone bruiloft extra bijzonder maken.

We hebben hele toffe trouwbankjes te huur, perfect voor elke bruiloft. We helpen je daarom graag om die perfecte trouwlook vast te leggen. Als je trouwdag dichterbij komt, kies dan voor iets speciaals door vandaag nog een trouwbank te huren bij Vintage Concepts!

Het perfecte trouwbankje huren bij Vintage Concepts

Je trouwdag is een van de belangrijkste dagen van je leven. Elk detail moet perfect zijn, dus ook de backdrop. Bij Vintage Concepts hebben we een ruime keuze aan (vierkante) backdrops die jullie bruiloft en trouwfoto’s zullen doen schitteren.

Als je op zoek bent naar het huren van een trouwbankje, zoek dan niet verder dan Vintage Concepts. Onze trouwbanken zijn perfect om het decor van je trouwdag compleet te maken en je bruiloft dat extra speciale tintje te geven.

Of je nu iets rustieks en romantisch of modern en chic wilt, onze vintage trouwbanken zullen je voorzien van volledige stijl, ongeacht de gelegenheid. We hebben een verbazingwekkende selectie trouwbanken om uit te kiezen, zodat je zeker weet dat je precies vindt wat je nodig hebt voor je bruiloft.

Zijn jullie geïnteresseerd of hebben jullie vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder en denken graag met je mee!

Bruiloft aankledingVintage verhuur
april 4, 2022

Een bruiloft, het kan weer!

Eindelijk wordt de wereld weer een beetje normaal en kunnen we onze feestjes weer gaan plannen. Alles heeft zo lang stil gestaan en misschien is jullie droomdag de afgelopen twee…
Vintage verhuur
februari 21, 2022

Een vintage tuinfeest

Er is altijd wel een reden voor een goed feestje! Verjaardagsfeestjes, bruiloften, babyshowers of natuurlijk gewoon zomaar een feestje. Feestjes die je op locatie kan vieren of in jouw eigen…
Backdrop hurenBruiloft aankleding
februari 9, 2022

Backdrop

Een backdrop kan jullie bruiloft compleet maken! Yes! Jullie hebben de perfecte trouwlocatie gevonden! Alleen mist er nog wat op de plek van de ceremonie, net dat laatste stukje dat…

Maak kennis met Vintage Concepts

Contact