Hoe werkt het huren van items bij Vintage Concepts.

Kijk bij onze categorie verhuur om onze items te bekijken. Lijkt het je leuk om een of meerdere van deze pakketten te huren, laat jouw gegevens achter onder het kopje ‘contact’. Wij kijken of de items beschikbaar zijn op de door jou doorgegeven periode en maken een offerte.

Zie jij een of meerdere items die je apart wil huren of combineren uit de aangeboden pakketten? Neem dan contact met ons op, bij ons is alles mogelijk! We maken een passende en vrijblijvende offerte. Pas wanneer jij akkoord gaat met de offerte, is de offerte definitief en gaan wij voor jou aan de slag.

De items kun je ophalen in Zutphen, of tegen een vergoeding door ons laten bezorgen. Samen zoeken wij naar de beste mogelijkheid.

Wat als de items niet meer beschikbaar zijn?

Het kan natuurlijk zijn dat de door jou gekozen items niet beschikbaar zijn op de door jou gekozen datum. Gelukkig kunnen wij dan een passend alternatief aanbieden.

Hebben jullie een minimum bestedingsbedrag?

Het maakt voor ons niet uit wat en hoeveel je bij ons huurt, wij vinden het al een feestje om jou te helpen bij het decoreren van jouw feest!

Staat jouw vraag hier niet tussen of zoek je iets wat je op onze website niet kunt vinden? Neem gerust contact met ons op!

Sfeer proeven? Check onze instagram!