Skip to main content

Eindelijk wordt de wereld weer een beetje normaal en kunnen we onze feestjes weer gaan plannen. Alles heeft zo lang stil gestaan en misschien is jullie droomdag de afgelopen twee jaar ook wel steeds even vooruit geschoven.. of op het laatste moment toch weer uitgesteld. Misschien kon je niet wachten en hebben jullie het klein en intiem gehouden, maar voor iedereen die het groots wil aanpakken, het kan en mag weer! 

Het lijkt er wel op dat 2022 het jaar van de bruiloften gaat worden. Veel locaties zijn al tot eind 2023 volgeboekt en nu nog jouw perfecte locatie vinden is best heel lastig. Niet alleen bruiloften worden nu ingehaald ook zie je veel andere aangelegenheden die nu gevierd worden. Mensen zijn toe aan een feestje en dat maakt het extra leuk om nu zelf wat te organiseren. Maar ook trouwambtenaren, fotografen en weddingplanners, ze hebben allen topdrukte.

Maar misschien kiezen jullie er wel voor om alles in eigen hand te nemen en te trouwen op een eigen locatie. Een groot weiland, een heerlijke tuin of misschien leent jullie schuur zich wel voor een perfecte trouwlocatie. Het kan allemaal, al moet je er wel aan denken dat als je daadwerkelijk ook de ceremonie wil voltrekken op jouw eigen locatie, de locatie officieel door je gemeente moet zijn goedgekeurd. Om bijvoorbeeld te trouwen in je eigen tuin, moet jullie tuin eerst tot eenmalige trouwlocatie worden benoemd door de gemeente waar je woont. Er zijn slecht enkele gemeente waarbij je overal officieel kan trouwen. Om dit wat makkelijker te maken kun je kiezen voor een officieel aangewezen ceremonie locatie en vervolgens je feest door te zetten op je eigen locatie.

Zitten jullie er over na te denken om alles op een eigen locatie te organiseren en heb je hulp nodig bij de aankleding? Contact ons, wij staan open voor een leuk gesprek waarbij we samen van gedachten kunnen wisselen over de aankleding van jullie droombruiloft!

Leave a Reply