Backdrop huren?

Wil jij een backdrop huren voor jouw bruiloft of ander evenement? Dat doe je natuurlijk bij Vintage Concepts!

Backdrop huren

Backdrop huren bij Vintage Concepts

Plannen voor een bruiloft en op zoek naar de perfecte backdrop?

Vintage-Concepts.com heeft alles wat je nodig hebt om je trouwdag perfect te maken! Wij verhuren backdrops die de toon zetten op jullie speciale dag. Onze backdrops zijn uniek en laten jullie bruiloft en trouwfoto’s er geweldig uit zien!

Stel je voor dat je door het gangpad loopt en een prachtige, vintage-geïnspireerde backdrop op je ziet wachten. Het zal de perfecte finishing touch zijn voor jullie trouwdag. Vertrouw ons – wij weten wat we doen als het gaat om backdrops en de decoratie daarvan!

Neem vandaag nog contact op met Vintage-Concepts.com en ontdek de mogelijkheden van het huren van een backdrop bij ons!

De perfecte backdrop voor jullie bruiloft met Vintage Concepts

Je trouwdag is een van de belangrijkste dagen van je leven. Elk detail moet perfect zijn, dus ook de backdrop. Bij Vintage Concepts hebben we een ruime keuze aan (vierkante) backdrops die jullie bruiloft en trouwfoto’s zullen doen schitteren.

Waarom kiezen voor een backdrop?

Een backdrop is een geweldige manier om je bruiloft en trouwfoto’s interessanter te maken. Ze zijn ook zeer veelzijdig. Je kunt ze binnen of buiten gebruiken, en ze kunnen voor elk thema worden versierd.

Als je op zoek bent naar een unieke backdrop voor je trouwfoto’s, dan is een backdrop de juiste keuze. Hier bij Vintage Concepts hebben we een ruime keuze aan backdrops en de decoratie daarvan. Of je nu op zoek bent naar iets eenvoudigs of iets over-the-top, bij ons zit je goed.

Unieke vierkante backdrop met droogbloemen

Onze decoratie met droogbloemen maakt deze backdrop verhuur uniek. De bloemen zijn zorgvuldig geselecteerd en gerangschikt om een mooie en opvallende display te creëren.

Onze backdrop is ook vierkant, waardoor hij een andere vorm heeft dan de meeste andere backdrops op de markt.

Een backdrop huren is gemakkelijk!

Wanneer je een backdrop huurt bij Vintage Concepts, kan je er zeker van zijn dat je een kwaliteitsproduct krijgt.

Wij leveren en installeren de backdrop voor je zodat je alleen maar hoeft te genieten van je bruiloft of ander evenement. We halen het daarna gewoon weer op, zodat je je nergens zorgen over hoeft te maken!

Wat zijn de voordelen van een vierkante backdrop?

Een vierkante backdrop is een geweldige manier voor bruidsparen die iets anders willen dan de traditionele backdrops. Onze vierkante backdrops zijn versierd met prachtige gedroogde bloemen, die een vleugje schoonheid en uniciteit aan uw trouwfoto’s toevoegen.

Bovendien kan een vierkante backdrop gemakkelijker op te zetten zijn dan een traditionele backdrops en bespaart u tijd en geld op uw grote dag. Wij komen de backdrop brengen op de gewenste dag en halen de backdrop de volgende dag gewoon weer op. Dat is natuurlijk het stukje service dat wij willen leveren!

Backdrop huren bij Vintage Concepts

Als je op zoek bent naar een mooie, unieke en betaalbare manier om je bruiloft en trouwfoto’s nog mooier te maken, kijk dan niet verder dan de backdrop verhuur van Vintage Concepts.

Onze vierkante backdrops zijn versierd met prachtige gedroogde bloemen en zullen uw trouwfoto’s zeker doen knallen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze backdrops en hoe ze u kunnen helpen uw grote dag nog specialer te maken!

En ben je op zoek naar meer toffe vintage items? Bekijk dan bijvoorbeeld ook eens onze pauwenstoelen.

Bruiloft aankledingVintage verhuur
april 4, 2022

Een bruiloft, het kan weer!

Eindelijk wordt de wereld weer een beetje normaal en kunnen we onze feestjes weer gaan plannen. Alles heeft zo lang stil gestaan en misschien is jullie droomdag de afgelopen twee…
Vintage verhuur
februari 21, 2022

Een vintage tuinfeest

Er is altijd wel een reden voor een goed feestje! Verjaardagsfeestjes, bruiloften, babyshowers of natuurlijk gewoon zomaar een feestje. Feestjes die je op locatie kan vieren of in jouw eigen…
Backdrop hurenBruiloft aankleding
februari 9, 2022

Backdrop

Een backdrop kan jullie bruiloft compleet maken! Yes! Jullie hebben de perfecte trouwlocatie gevonden! Alleen mist er nog wat op de plek van de ceremonie, net dat laatste stukje dat…

Maak kennis met Vintage Concepts

Contact